Ekin A.Ş.

travel hair dryer hk hair extensions lace wigs bridal hair courses online amazon clip in hair extensions review hair extensions uk bellatique virgin hair review wig shop kensington church street cheap hair extensions ladies wigs white girl curly hair products hair extensions uk cheap synthetic braiding hair bulk braiding hair color 27/30 human lace wigs

KURUMSAL


Genel Müdür Mesajı


Uzun yıllara dayanan tecrübemiz ile Türkiye’de sayılı nakliyeciler arasında bulunmaktan ,bir çok petrol arıtma tesisi,boru hatları,otoyollar ve termik santral taşımalarını yapmaktan ,ağır ve gabari dışı yüklerde hergeçen gün kendimizi yenileyerek hizmet vermekten,bu hizmeti güvenle sonlandırmaktan mutluluk duyuyoruz. 
 
Müşterilerimize dünya standartlarında, güvenli,geniş kapsamlı, yüksek kaliteli ve mühendisi taşımacılık çözümleri sunmak amacımızdır. Bu nedenle müşterilerimizin tüm ihtiyaçlarını anlayıp onlara en iyi hizmeti sunarız bunu yaparken müşterilerimiz ile iyi bir iletişim kurarak ,taşımalarını en az maliyetli ve en güvenilir şekilde planlamaya önem veririz.

Biz inanıyoruzki başarımız, yüksek profesyonel standartlarımızı uygularken operasyonlarda en küçük detayları düşünebilecek kapasitemize bağlıdır.Kaliteli hizmetlerimizi garanti eden operasyonlar, tecrübeli ve teknik konularda uzman olan takımımızca yapılır.
 
Güvenlik,mühendislik,kalite ve eğitim standartlarımızı yüksek standartlarda uygulanmasını ve sürdürülmesini sağlamak için gerekli belgeleri ve prosedürleri uygulamaya önem veririz.
 
Güvenilir ve yenilikçi olan EKİN müşterilerinin güven ve desteğine teşekkür eder.

EYÜP EKİN