Ekin A.Ş.

travel hair dryer hk hair extensions lace wigs bridal hair courses online amazon clip in hair extensions review hair extensions uk bellatique virgin hair review wig shop kensington church street cheap hair extensions ladies wigs white girl curly hair products hair extensions uk cheap synthetic braiding hair bulk braiding hair color 27/30 human lace wigs

HİZMETLER


Proje Taşımacılığı


Türkiye ve Avrupa’nın önde gelen firmalarının güvenilir hizmet ortağı olarak, Ekin proje departmanı, özel taşımacılık operasyonundan komple proje taşımacılığına kadar, müşterilerine her şey dahil kapıdan kapıya teslim, özel proje çözümleri sunar. Kendi ekipmanlarımız ve geniş kapsamlı ağımızla bütün Avrupa, Türkiye, Ortadoğu, Orta Asya ve Türk Cumhuriyetleri’nde servis verebilmekteyiz. Modüler araçlarımızla, en ağırından en hassasına 700 tona kadar olan kargo taşımalarını yapmaktayız.

Temel amacımız tam anlamıyla müşteri memnuniyetidir. Belirleyici özelliğimiz yüksek kaliteli özel servisimizdir. Profesyonel ve yetenekli ekibimiz, en zor olan görevleri her zaman başarıyla tamamlamayı garanti eder. Ekin`nin uzayabilen, genişleyebilen araçlardan modüler araçlara kadar zengin filosu ve ekipmanları, tüm taşımalarda her zaman ve en uygun çözümleri sağlar.